Thuisverzorging


Goede thuisverzorging is het beste dat u uw huid kunt bieden. Om maximaal van het effect van de salonbehandeling te profiteren, is het van belang dat u uw huid thuis ook het beste gunt. Met de producten van MALU WILZ kunt u heel specifiek op de behoefte van uw huid ingaan. MALU WILZ beschikt over een uitgebreid assortiment schoonheidsproducten. Desgewenst kan ik u een productoverzicht toesturen.

REINIGINGSPRODUCTEN

Het reinigen van de huid is de eerste stap om de invloed van het milieu en resten van make-up te verwijderen. ’s Ochtends reinigen wij de huid om afvalstoffen die tijdens de slaap door ons lichaam worden afgescheiden te verwijderen. Zonder goede reiniging heeft het geen zin om een creme aan te brengen. daar deze dan saman met de vuildeeltjes in de huid wordt gesmeerd. het kiezen van de juiste reinigingsproducten is afhankelijk van het type huid. U wordt desgewenst geadviseerd bij de aankoop van producten uit de huidverzorgingslijn van MALU WILZ.

DAG- EN NACHTVERZORGING

Dit is de basis voor een mooie, jonge huid. Overdag heeft de huid behoefte aan bescherming en hydratatie. Tijdens de nacht herstelt de huid zich en heeft hierbij behoefte aan voedende en regenererende voedingsproducten. Salon Kinderdijk heeft een uitgebreide serie dag-en nachtverzorgingsproducten van MALU WILZ. Tevens bestaat de mogelijkheid om producten te gebruiken die 24-uur werkzaam zijn.