Malu Wilz


Iedere huid heeft verzorging nodig!

De huid, als grootste orgaan van het menselijk lichaam, is onze bescherming tegen alle negatieve invloeden van buitenaf en moet daarom uit het oogpunt van de gezondheid een stevige, niet te doorbreken barrière vormen.
Daarbij komt dat een jeugdige, frisse uitstraling een positieve invloed heeft op ons zelfvertrouwen. Het is helaas zo, dat men met de jaren een veroudering ziet van de huid, de beschermende vetten en vochtvasthoudende substanties verliezen het vermogen om deze zelf voldoende aan te maken.

Verder worden we natuurlijk aan belastende milieu-invloeden, zoals bijvoorbeeld de zon, verontreinigingen vanuit de lucht of door verandering van het klimaat, blootgesteld. De consequentie is een huidirritatie of een allergische reactie.
Veel mensen zijn er van overtuigd, dat zij een bijzonder gevoelige huid hebben, maar gaan voorbij aan het feit, dat de huid meestal heel normaal is, maar door een verkeerde behandeling gevoelig reageert. Het doel van ieder huidverzorgingpreparaat moet daarom zijn, om de huid weer in haar natuurlijke evenwicht te brengen, de beschermende functie van de huid te activeren om zo de natuurlijke huidveroudering tegen te gaan.
De Malu Wilz verzorgende collectie bevat producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. Het Malu Wilz verzorgingsconcept biedt u de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen, om zo huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan voor zover dit mogelijk is met cosmetische producten.

De collectie omvat verder een aantal nieuw ontwikkelde verzorgende crèmes met zuiver plantaardige werkstoffen, ribosomen, ceramiden en andere kostbare werkstofconcentraten.
Uitgebreid is de verzorgende collectie met waardevolle vochtigheidsgels met verzorgende capsules in een mooie transparante pompverpakking.
Het naar de nieuwste ontwikkelingen samen- gestelde assortiment heeft voor ieder huidtype de optimale verzorging.
Met Malu Wilz verzorgende producten worden in combinatie met de salonbehandelingen en het gebruik van de producten thuis uitstekende resultaten bereikt.
De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn daardoor ook dermatologisch getest.
Maar niet alleen de waardevolle werkstoffen van de Malu Wilz verzorgende collectie zorgen ervoor dat het een exclusief product is.

De eerste aanblik van de verpakkingen en het extravagante design van de flessen en potten zegt al genoeg.
Geniet van de mooie vormen, terwijl uw huid verzorgd wordt met de kostbare crèmes, concentraten en werkstoffen.
Zo is de verzorging van uw huid een belevenis.