Malu Wilz Concentraties


MALU WILZ biedt met de serie concentraties een nieuwe generatie geconcentreerde werkstofcomplexen aan als ampullenkuur. Deze complexen trekken bijzonder snel in, werken effectief en geven de huid de nodige energie voor een optimale bescherming tegen de dagelijkse stress.
Hydro Control Complex is de nieuwe generatie van intensieve vochtverzorging. Deze ampullen combineren geconcentreerde verzorging met actieve vochttoevoer. Het vochtvasthoudende Aqua complex geeft de huid zijn vocht terug, die deze door negatieve invloeden van buitenaf heeft verloren. Het Hydro control complex reduceert droogte-rimpels, ondersteunt het vochtgehalte van de huid en maakt deze weer zacht en soepel.
Stress Control Complex bevat werkstoffen voor een ontspanning van de huid. Sterk geconcentreerde antistress werkstoffen geven de huid het gevoel van optimale ontspanning. De huid herstelt sneller wanneer deze beschadigt is van buitenaf. het complex is ontstekingsremmend, verzorgend en beschermend vooral tegen de gestresste huid. Stress control is vrij van conserveringsmiddelen.
Age Control Complex is een minilift met dubbele werking. Age control ampullen hebben een korte- en lange termijn effect door een exclusieve werkstof die de huid merkbaar gladder maakt. Feedbackproteinen activeren de wederopbouw van het bindweefsel en Vitamine C bevordert e productie van nieuw bindweefsel. Door toepassing van Rutin wordt het bindweefsel tegen vroegtijdige veroudering beschermd.
F.A.C.E. Control Complex is een actief multi vitamine preparaat dat een cocktail van vitamine F, A,C en E bevat. Vitamine F verstevigt de bovenste huidlaag, vitamine A stabiliseert door Retinol het verouderingsproces. Vitamine C verstevigt het dieper gelegen bindweefsel en vitamine E beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf.