1001 relaxing moments

  • Crememasker bestaat uit de volgende werkstoffen: Sheaboter, korenbloemwater, amandelolie, panthenol, granaatappelextract, honingextract. Eigenschappen van de gebruikte werkstoffen: verzorgend, versoepelend en compenseert een eventueel lipidetekort van de huid.
  • Elixer bestaat uit de volgende werkstoffen: Korenbloemwater, hyaluronzuur, honingextract, granaatappelextract. Eigenschappen van de gebruikte werkstoffen: vochtinbrengend,  kalmerend, versoepelend, behoud van de elasticiteit en de stevigheid van de huid, bescherming tegen vrije radicalen.
  • Aromatisch behandelingswater bestaat uit de volgende werkstoffen: panthenol, hamameliswater, korenbloemwater, hyaluronzuur ,honingextract en granaatappelextract. Eigenschappen van de gebruikte stoffen: kalmerend, vochtinbrengend, adstringerend.
  • Massage olie bestaat uit de volgende werkstoffen: amandelolie, jojoba-olie. Eigenschappen van de gebruikte werkstoffen: trekt goed in de huid, vergroot het weerstandsvermogen van de huid, verbetering van het waterbindende vermogen, versoepelend.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtype. Een heerlijke ontspannende behandeling.